Drojdie pentru vin roșu 20 g

T08496
Temperatura de fermentare optimă este de 12-34 ° C. La condiții de temperatură extreme, de asemenea produse de Saccharomyces funcționează excelent, chiar și peste 30 de grade C este sigură și completă. Dozare: la must, 15-25 g / hl La fructe 10-25 g / hl Specificație detaliată
2,95 RON (net: 2,32 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Temperatura de fermentare optimă este de 12-34 ° C. La condiții de temperatură extreme, de asemenea produse de Saccharomyces funcționează excelent, chiar și peste 30 de grade C este sigură și completă. Dozare: la must, 15-25 g / hl La fructe 10-25 g / hl
Greutate: 0.02 kg
Lăţime: 110 mm
Înălţime: 150 mm
Lungime: 10 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Gyümölcs, Szőlő

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.