Morcovi Fertődi Vörös ZKI 5g

T08848
Este un soi lung, cu perioadă lungă de vegetație, de 180-200 zile. Frunzișul este robust. Morcovii au umeri rotunjiți, sunt conice, ascuțite, se îngustează în mod egal spre jos. Rădăcina este gustoasă. Este de culoare roșie ca cinabrul, suprafața este puțin segmentată. Este potrivit pentru păstrare și pentru prelucrare industrială, este un soi c... Specificație detaliată
4,92 RON (net: 3,87 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi lung, cu perioadă lungă de vegetație, de 180-200 zile. Frunzișul este robust. Morcovii au umeri rotunjiți, sunt conice, ascuțite, se îngustează în mod egal spre jos. Rădăcina este gustoasă. Este de culoare roșie ca cinabrul, suprafața este puțin segmentată. Este potrivit pentru păstrare și pentru prelucrare industrială, este un soi cu conținut ridicat de caroten. (Plicul conține aprox. 4200-4500 semințe.)
Greutate: 0.005 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 110 mm
Lungime: 150 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.