Anti-spumante Foamsol 0,1 l

T08985
În cazul în care materialul fermentată expandează în mod serios, sau pentru a preveni formarea spumei, utilizați 2-10 ml / hl emulsie de FOAMSOL dimetil polisiloxan anti-spumare, care elimină imediat spumarea. Acest material își face efectul său de antispumare și ulterior la tigaia de căldare. poate fi adăugat înainte sau în timpul de fermenta... Specificație detaliată
16,35 RON (net: 12,87 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
În cazul în care materialul fermentată expandează în mod serios, sau pentru a preveni formarea spumei, utilizați 2-10 ml / hl emulsie de FOAMSOL dimetil polisiloxan anti-spumare, care elimină imediat spumarea. Acest material își face efectul său de antispumare și ulterior la tigaia de căldare. poate fi adăugat înainte sau în timpul de fermentare, sau la oala de căldare. În cazul în care se adăugă înainte de fermentare la trenci, putem turna mai mare cantitate de tranci în rezervoarele de fermentare, se reduce formarea spumei în timpul fermentării și la oala de căldare. Oala de căldare poate fi încărcat mai bine, ceea ce face sistemul mai eficient energetic. Nu se formează spumă și spuma nu se arde pe peretele oalei de căldare. În așa fel, este mai ușor de curățat și oala de căldare.
Greutate: 0.1 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 300 mm
Lungime: 100 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.