Enzimă de eliberare aromă L. beta 10 g

T08987
Pentru eliberarea aromelor a musturilor de vinuri albe și roze, fructe aromate. Dozare: la fermentare finală sau la prima descărcare a vinului. Timp de expunere 3-4 săptămâni. În vinuri sulfurarea nu afectează efectul de BETA Lallzyme, cu toate acestea, floculanți (bentonită, tanin, sol de silice) inactivează enzima. Dozaj: 5 g / hl sau 5 g / q. Specificație detaliată
23,79 RON (net: 18,73 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Pentru eliberarea aromelor a musturilor de vinuri albe și roze, fructe aromate. Dozare: la fermentare finală sau la prima descărcare a vinului. Timp de expunere 3-4 săptămâni. În vinuri sulfurarea nu afectează efectul de BETA Lallzyme, cu toate acestea, floculanți (bentonită, tanin, sol de silice) inactivează enzima. Dozaj: 5 g / hl sau 5 g / q.
Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.