Ardei pentru boia Tüzes sárga 0,5 g

T09197
Iute cu vârf ascuțit! Este un soi iute cu vârf ascuțit, care la maturare de la culoare verde mediu ajunge la culoarea galbenă. Fructul crește până la 12 cm. Este un soi productiv, pentru câmp deschis. În stare uscată, agățat în cui, se poate folosi pe tot parcursul anului, ca ornament sau pentru a da gust mâncărurilor. Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Iute cu vârf ascuțit! Este un soi iute cu vârf ascuțit, care la maturare de la culoare verde mediu ajunge la culoarea galbenă. Fructul crește până la 12 cm. Este un soi productiv, pentru câmp deschis. În stare uscată, agățat în cui, se poate folosi pe tot parcursul anului, ca ornament sau pentru a da gust mâncărurilor.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.