Ardei Jász F1 20 semințe

T09201
Este un hibrid tip Bogyiszló, cu gust plăcut iute, productiv! Este rezistent la stres. Este de creștere continuă, mediu-viguroasă, potrivit pentru răsaduri și pentru cultură în câmp deschis. Fructele sunt atârnate, sunt de o culoare frumoasă albă, cu gust ușor iute. Greutatea este de 80-100 gr. Este excelent pentru consum în stare proaspătă, pen... Specificație detaliată
8,53 RON (net: 6,72 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un hibrid tip Bogyiszló, cu gust plăcut iute, productiv! Este rezistent la stres. Este de creștere continuă, mediu-viguroasă, potrivit pentru răsaduri și pentru cultură în câmp deschis. Fructele sunt atârnate, sunt de o culoare frumoasă albă, cu gust ușor iute. Greutatea este de 80-100 gr. Este excelent pentru consum în stare proaspătă, pentru murături, tăiat în bucăți sau umplut cu varză.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.