Cireșe de pământ Peru Kiepenkerl 30 de semințe

T09337
Fructele aromate conțin multe minerale, sunt potrivite ca gustare, pentru prepararea dulcețurilor, jeleurilor, și pentru a orna platourile. Plantele au nevoie de un loc însorit, fără vânt, și de un sol bogat în nutrienți și humus. Mlăditele laterale trebuie îndepărtate. Perioada de semănare: martie. Recolta: august. Specificație detaliată
11,96 RON (net: 9,42 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Fructele aromate conțin multe minerale, sunt potrivite ca gustare, pentru prepararea dulcețurilor, jeleurilor, și pentru a orna platourile. Plantele au nevoie de un loc însorit, fără vânt, și de un sol bogat în nutrienți și humus. Mlăditele laterale trebuie îndepărtate. Perioada de semănare: martie. Recolta: august.
Greutate: 0.005 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.