Acid ascorbic 250g

T09646
Acidul ascorbic (vitamina C), (E - 300) Scurtă descriere a produsului: o vitamină C cristalin, chimic pură, în special pentru tratarea băuturilor. Punct de vedere chimic, L (+) - acid ascorbic. Scopul de tratare: protecția împotriva oxidării pentru stabilirea aromelor.Produs si efect: Acidul ascorbic este un antioxidant puternic, care nu substit... Specificație detaliată
33,45 RON (net: 26,34 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Acidul ascorbic (vitamina C), (E - 300) Scurtă descriere a produsului: o vitamină C cristalin, chimic pură, în special pentru tratarea băuturilor. Punct de vedere chimic, L (+) - acid ascorbic. Scopul de tratare: protecția împotriva oxidării pentru stabilirea aromelor.Produs si efect: Acidul ascorbic este un antioxidant puternic, care nu substituieste conținutul de SO2 necesar in vin - dar prin puterea de reducere asigură conservarea aromelor și intensifică buchetul vinului. Vinurile păstrează prospețimea și fructatul lor pentru o lungă perioadă de timp. Adăugarea acidului ascorbic este eficient în special la vinuri cu acid scăzut. Dozaj și mod de aplicare Doza aprobată: 150 mg / l, dar de multe ori aprox. 50 mg / L este suficientă. Este recomandabil să se efectueze experimente preliminare pentru determinarea dozei necesare. Acidul ascorbic se dizolvă în volum de 30 de ori mai mare de vin și se distribuie uniform. Materialului poate exercita efectul în vin cu doar min. 25 mg / l de conținut de SO2 liber. Depozitare: A se păstra într-un loc de depozitare rece, uscat și întunecat. Pachetul deschis trebuie imediat bine resigilat, materialul trebuie folosit cât mai curând posibil. Perioada de valabilitate în condițiile de depozitare de mai sus, depozitat în pachet închis materialul își păstrează calitatea timp de 3 ani de zile.
Greutate: 0.25 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.