Ardei habanero roșu - extrem de iute (aprox. 10-12 semințe)

T10098
Ardei roșu habanero - extrem de iute. Este un soi foarte rezistent. Fructele cresc până la o lungime de 2-8 cm. Se poate semăna și în recipiente. Are nevoie de soare. Temperatura recomandată de semănare: 20/30°C în câmp deschis, se poate semăna și în solare. Se seamănă la o adâncime de 1 cm, cu distanță de 40 cm între plante. Asigurăm calitatea... Specificație detaliată
14,62 RON (net: 11,51 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Ardei roșu habanero - extrem de iute. Este un soi foarte rezistent. Fructele cresc până la o lungime de 2-8 cm. Se poate semăna și în recipiente. Are nevoie de soare. Temperatura recomandată de semănare: 20/30°C în câmp deschis, se poate semăna și în solare. Se seamănă la o adâncime de 1 cm, cu distanță de 40 cm între plante. Asigurăm calitatea excelentă în ambalaj dublu, și răsărirea garantată conform sistemului 3 P.A.C. Perioada de semănare: martie-aprilie, măturare: iulie-august.
Greutate: 0.02 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.