Nutrient pentru drojdie UVAVITAL 1 kg

T15932
Caracteristicile hranei pentru drojdie UVAVITAL 1 kg: Nutrient complex pentru drojdii pentru a satisface nevoile nutriționale complete ale drojdiei, o fermentație sănătoasă, o aromă mai complexă, vinuri mai fructate, mai pline, mai rotunde. Utilizări: De fiecare dată când este adăugat în lotul de fermentare, drojdia primește tot ce are nevoieDe... Specificație detaliată
308,72 RON (net: 243,09 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Caracteristicile hranei pentru drojdie UVAVITAL 1 kg:

Nutrient complex pentru drojdii pentru a satisface nevoile nutriționale complete ale drojdiei, o fermentație sănătoasă, o aromă mai complexă, vinuri mai fructate, mai pline, mai rotunde.

Utilizări:

De fiecare dată când este adăugat în lotul de fermentare, drojdia primește tot ce are nevoieDe fiecare dată când este adăugat la drojdie, aceasta primește toți nutrienții de care are nevoie pentru a-și optimiza funcția și pentru a îmbunătăți calitatea vinului într-un mod complex.
Drojdia produce mai puține substanțe care se leagă de acidul sulfuric (acetaldehidă, piruvat, ketoglutarat). În acest fel, conținutul de sulf al vinurilor este redus, iar conținutul de acid sulfuric liber al vinurilor obținute cu Uvavital este mai stabil.

Dozaj:

2-4x10 g/hl.

Pentru strugurii din recolte sărace în nutrienți:

20 g/hl înainte de fermentare, urmat de încă 10-20 g/hl două zile mai târziu. În cazul unui defect olfactiv, 10 g/hl pe zi până la dispariția problemei.

Pentru a crește plinătatea și rotunjimea:

Până la 10 g/hl în fiecare zi de fermentare.

Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.