Csepegtető 4-es elosztó szerelve gomba nélkül

T00534
Csepegtető 4-es elosztó szerelve gomba nélkül jellemzése:   Négyirányú elosztó idom, melyet a csepegtető gomba csepegő részére kell ráhelyezni. Könnyedén csatlakoztathatunk hozzá négy tetszőleges hosszúságú spage... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható

Csepegtető 4-es elosztó szerelve gomba nélkül jellemzése:

 

Négyirányú elosztó idom, melyet a csepegtető gomba csepegő részére kell ráhelyezni. Könnyedén csatlakoztathatunk hozzá négy tetszőleges hosszúságú spagetti csövet, ezáltal egyenletesen el tudjuk osztani többfelé a vízmennyiséget.

Milyen csepegtető gombákhoz alkalmazható?

A négyutas elosztó a 4 liter/óránál nagyobb vízleadású csepegtető gombákra csatlakoztatható.

A csepegtető gombák szerepe:

A csepegtető gombák a csepegtetőrendszereknél kapnak fontos szerepet. Kiválóan alkalmazhatók lejtős területeken, valamint ott, ahol szeles az időjárás. Formailag rendszerezetlenül kialakított, vagy akár ívelt és keskeny zónákban. A csepegtető gombáknak nagy hasznát vesszük üvegházakban, fóliaházakban, cserepek, ládák, bokrok, cserjék, fák öntözésénél.

Miért jó a 4-es elosztó alkalmazása?

Ez a négyutas elosztó NETAFIM csepegtető gombához pedig kiváló lehetőséget nyújt nekünk arra, hogy még megsokszorozzuk a rendszer hatékonyságát és még több irányba vezessük el a vizet, amit a gomba lead.

A négy tetszőleges spagetti cső, melyet csatlakoztathatunk ehhez az idomhoz lehetővé teszi, hogy testreszabjuk öntözőrendszerünket igen nagy szabadsággal. A spagetti csövek ugyanis hajlékony, vékony, rugalmas csövek, melyeket jól el tudunk rejteni és tetszőleges helyeken elvezetni. Így a fóliaházakban nem okoz gondot majd a veteményes vízhez való juttatása, bármilyen elosztásban is találhatóak a növényeink.

A csepegtető rendszerek előnyei:

A csepegtetéses rendszerek segítségével elérhetjük, hogy csak a kívánt zónában történjen az öntözés. Ne pazaroljunk el vizet a sorok közé, illetve olyan területekre, ahol a növények nem tudják azt maximálisan hasznosítani. Éppen ezért kiváló befektetés egy csepegtetőrendszer és a csepegtetőgombák, valamint a kettő- vagy négyutas elosztó használata, mert minimalizálhatjuk a vízveszteséget. A szórófejes öntözéssel ugyanis a levegőbe elpárolgó víz már veszteség, ráadásul csepegtetéses módszer alkalmazása esetén a növényzet úgy alakítja ki föld felszín alatti gyökérrendszerét, hogy az idomuljon a vízkivezetési pontokhoz. Így a rendszer és a növényeink “okosan összedolgoznak”. A mikroszórófejek alkalmazása és a mikroöntözés már egy fokkal effektívebb öntözési forma egyes növénytípusok esetén, hiszen csupán a növényzet gyökérzónájára juttatja a vizet a beállított szórófej, azonban a csepegtetést ez sem helyettesítheti.

A négyutas elosztók NETAFIM csepegtető gombához tehát kiváló lehetőséget teremtenek arra, hogy még kreatívabb és egyedibb, hatékonyabb módon telepítsük rendszerünket. Mivel azonban négy irányba folyik tovább a víz a gomba testéből, fontos, hogy a már imént is említett legalább 4 liter / óra vízleadású gombát alkalmazzuk, mielőtt rákötjük az idomot.

Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.