Nátrium-molibdenát 39,2% 12 g

T01769
A 39%-os nátrium-molibdenát a kultúrákban a molibdén nyomelem hozzáadására használható. A növénynek szüksége van molibdénre. A molibdént a növény a nitrát fehérjékké történő átalakításához használja, és létfontosságú bizonyos növényi hormonok számára. Molibdénhiány esetén a fiatal leveleken fejlődési rendellenességek és sárgulás figyelhető meg.... Részletes leírás
4,66 RON (nettó: 3,67 RON)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A 39%-os nátrium-molibdenát a kultúrákban a molibdén nyomelem hozzáadására használható.

A növénynek szüksége van molibdénre. A molibdént a növény a nitrát fehérjékké történő átalakításához használja, és létfontosságú bizonyos növényi hormonok számára. Molibdénhiány esetén a fiatal leveleken fejlődési rendellenességek és sárgulás figyelhető meg. Az idősebb leveleken ugyanez a hiány csak a sárgulásból ismerhető fel.

! Megjegyzés: e műtrágya túlzott használata rézhiányt okozhat a növényben, ami a rügyek, meriszták és hajtások elhalásáról, túlzott levélnövekedésről (túl kevés terméss), a növény lankadt lógásáról, a levelek sárgulásáról vagy szürküléséről, illetve a levelek görbüléséről ismerhető fel.

Felhasználható a szaktanácsban megadott mennyiségeben.
Súly: 0.012 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.