Cascademax 18000 18000l/h

T03198
Ideális patakfolyások és vízesések működtetésére. Igen alacsony energiafogyasztás jellemzi a Cascademax pumpákat. A pumpa szűrője nem képez habot a működése során. Az UBBINK Cascademax® pumpák különleges tulajdonságai: ""Nincs szükség szivacsra"" rendszer (NSS), az alacsony karbantartási igény érdekében. Hővédelmi rendszerrel ellátottak (TPS),... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Ideális patakfolyások és vízesések működtetésére. Igen alacsony energiafogyasztás jellemzi a Cascademax pumpákat. A pumpa szűrője nem képez habot a működése során. Az UBBINK Cascademax® pumpák különleges tulajdonságai: ""Nincs szükség szivacsra"" rendszer (NSS), az alacsony karbantartási igény érdekében. Hővédelmi rendszerrel ellátottak (TPS), a túlmelegedés ellen. Kerámia tengely csapággyal ellátottrendszer (CST), a megnövelt leadott teljesítmény biztosításáért. Asszinkron, nagy teljesítményű, csendes motor (AMS). Tartós, erős nagyteljesítményű pumpa, mely nagy mennyiségű víz magasra emelésére alkalmas. 8 mm vastagságig (max. 8 mm vastag szennyeződést) képes a szennyezett vizet áramoltatni. A CasscadeMax® 18.000 pumpa a kővetkező magasságú és szélességű vízképek működtetésére a legalkalmasabb: 1.Magasság: 200 cm, hozzátartozó szélesség: 50 cm. 2.Magasság: 150 cm, hozzátartozó szélesség: 75 cm. 3.Magasság: 100 cm, hozzátartozó szélesség: 100 cm."

Szivattyú tulajdonságok

Maximum vízmennyiség (Q max) 18000 l/h

Maximum emelőmagasság (H max) 6 méter

Nyomócsonk átmérő 1,1/2"

Fogyasztás 250 watt

Kábel hossz 10 méter

Telepítés és üzemeltetés

Víz hőmérséklet 4-35 c°

Telepítési mélység 0.2-1 Méter

Elhelyezés Sík felületen, vízszint alatt (Tilos szárazon járatni)

Karbantartás és téliesítés

Egyszerű kialakításának köszönhetően karbantartása könnyű. Felhasználási módtól függően elegendő az előszűrő burkolatot és a szivattyút tiszta vízzel átöblíteni. Téliesítés esetén tisztítás után egy vödör vízben fagymentes helyen tároljuk.

Szett tartalma

Szivattyú, univerzális csatlakozó.

Egyéb Jellemzők

Aszinkronmotoros epoxy gyantába ágyazott állandó forgásirányú nyomás alatti szűrő és nagy vízhozamú vízesés tápláló szivattyú, hővédelemmel ellátva.

Minőségi megerősített robusztus mágnes rotor és járókerék mely érzéketlen a kisebb szemcseméretű szennyeződésekkel szemben.

Nagy kopássálóságú (Long Working Life) kerámia tengely a folyamatos üzemeltetéshez és az alacsony fogyasztás eléréséhez.

Gyors-záras szivacs nélküli előszűrő rendszer és állítható szintező lábak.
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.