Hollanderes T 1 KBB

T06269
Hollanderes szelepkötő T-idom 1" KBB Szelepkötő T-idom, amely 2 db belső menetes, hollanderes csatlakozással és 1 db külső menetes csatlakozással rendelkezik. A két hollanderes csatlakozásra csatlakoztathatunk kettő darab mágnesszelepet, a külső menetes végére pedig bármely 1”-os belső menetes idomot, további szerelvényt. A szerelése ennek a t... Részletes leírás
10,56 RON (nettó: 8,31 RON)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Hollanderes szelepkötő T-idom 1" KBB

Szelepkötő T-idom, amely 2 db belső menetes, hollanderes csatlakozással és 1 db külső menetes csatlakozással rendelkezik.

A két hollanderes csatlakozásra csatlakoztathatunk kettő darab mágnesszelepet, a külső menetes végére pedig bármely 1”-os belső menetes idomot, további szerelvényt. A szerelése ennek a terméknek és bármely nálunk kapható hollanderes idomnak roppant egyszerű és gyors művelet. Ezek az alkatrészek műanyag anyagösszetételűek, kemény polietilénből készülnek. Általánosságban elmondható mind a KPE, mind az LPE és a hollanderes idomokról, hogy bárki által könnyen telepíthetőek és cserélhetőek. Nem igényel szerelésük kertészeti szaktudást, vagy előképzettséget.

Ez a hollanderes szelepkötő T-idom abban lesz nagy segítségünkre, hogy rendezetten és egymástól egyenlő távolságra szereljük fel és telepítsük mágnesszelepeinket. Miután ezt megtettük, az egész konstrukciót behelyezhetjük a szelepdobozba vagy szelepaknába, ahol biztos helye lesz drága öntözőrendszer alkatrészeinknek. A mágnesszelepekről tudvalevő, hogy egyrészt értékes elemei rendszerünknek, másfelől pedig azért is kell nagyon vigyázni rájuk, ugyanis ezek az alkatrészek biztosítják a víz engedését és elzárását öntözőrendszerünkre. Ha nem vigyázunk kellőképpen rájuk, akkor megsérülhetnek és sok értékes vizet pazarolhatunk el.

Éppen ezért érdemes a minőségi hollanderes idomok és hollanderes szelepkötő T-idomok vásárlása, hogy ne érjen minket meglepetés. Szakszerű és körültekintő telepítés esetén ezek az alkatrészek hosszú évekre kiszolgálhatják tökéletesen igényeinket.

A telepítéssel kapcsolatban megjegyzendő, hogy a külső menetes csatlakozásánál ennek a terméknek érdemes tömítést alkalmazni. Ez általánosságban elmondható bármely külső menetes idomról, azok ugyanis igénylik a teflonszalagok alkalmazását.

Ezt a hollanderes szelepkötő T-idom 1” KBB terméket a kiváló öntözéstechnikai megoldásokért felelős olasz Irritec vállalat fejlesztette és gyártja. Minőségileg tökéletesen megbízható, időtálló termék. Erre már csupán a cég neve is garancia, hiszen több mint 140 országban keresik termékeiket és több mint 40 éves fennállása óta felküzdötte magát a legnagyobb öntözéstechnikai vállalatok közé. Alkatrészeik egyaránt keresettek a kezdő és professzionális kertépítők és kertészmérnökök körében.

Az idomtest nagy hálózati víznyomásra lett tervezve, így nem fog elrepedni, nem fogja felmondani a szolgálatot. A belső menetes hollandi csatlakozások nem igényelnek tömítést, mivel az tökéletes vízhatlan illesztést biztosít.

Válassza ezt az idomot kertje öntözőrendszeréhez, valamint nézzen körül áruházunkban, több, szintén 1”-os csatlakozással rendelkező kiváló minőségű mágnesszelepet fog megtalálni, melyek több tízezer csukásra és nyitásra lettek tervezve!
Súly: 0.185 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.