Stockosorb Medium 0,2kg

T06589
A STOCKOSORB Hydrogél granulátum legfontosabb tulajdonsága, hogy a vizet és a vízben feloldott növényi tápanyagokat elraktározza, és az elraktározott vizet, szárazság esetén ismét egyenletesen teljes mértékben leadja a talajba, illetve a növény gyökérzete részére A STOCKOSORB kiemelkedő tulajdonságai: -1 kg képes 250 liter desztillált vizet el... Részletes leírás
15,83 RON (nettó: 12,46 RON)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A STOCKOSORB Hydrogél granulátum legfontosabb tulajdonsága, hogy a vizet és a vízben feloldott növényi tápanyagokat elraktározza, és az elraktározott vizet, szárazság esetén ismét egyenletesen teljes mértékben leadja a talajba, illetve a növény gyökérzete részére A STOCKOSORB kiemelkedő tulajdonságai: -1 kg képes 250 liter desztillált vizet elraktározni; -a talajban 1 kg körülbelül 100-150 liter vizet abszorbál; -talajterhelés ellenére is maximális abszorpciós teljesítmény; -megnöveli a talaj pórus mennyiségét, csökkenti az erodálását; -pH semleges, tartós hatású; -hosszabb idő elteltével kezd a növény a hervadni; -segít a költségmegtakarításban. Alkalmazásának módozatai: -a száraz STOCKOSORB 500 medium szétszórható kézzel, műtrágyaszóróval vagy permetezővel, még a vetés előtt, illetve ültetés előtt, majd a talajt 15 cm mélységben fel kell szántani; -a száraz granulátum a műtrágyával együtt a vetési (ültetési) barázdába helyezhető; -előnedvesítő gélként: 1 kg STOCKOSORB 500 micro-t 200l vízzel feloldunk, ezt 30 percig duzzadni hagyjuk. A zselés oldatot a hagyományos ültetési módnál a gödörbe juttatjuk; -a STOCKOSORB a már meglévő növényi kultúra mellé utólag is a talajba juttatható egy speciális készülékkel. Alkalmazásával az alábbi problémák megoldhatók: -véletlenszerű kiszáradás megakadályozása; -pázsitnál a kisülés megakadályozása; -vízháztartás javítása, a tápanyag kimosódás megakadályozása; -telepítési vagy átültetési sokk csökkentése ill. megakadályozása; -megeredési % növelése; -humusz, tőzeg, komposzt, virágföld, kiskertek, illetve gyengébb minőségű földterületek szerkezetének javítása. Az alábbi területeken kitűnő eredménnyel alkalmazható: -konténeres csemetenevelés, erdőtelepítés; -konténeres gyümölcs- és díszfatelepítés; -intenzív dísznövénytermesztés; -pázsittelepítés; kaspók és nehezen /ápolható/ öntözhető dísznövények kiszáradásának megakadályozása.
Súly: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.