Cukkini Goldena 3g

T07982
A Goldena cukkini általános jellemzése: A Goldena cukkini középkorai, nagyon produktív fajta, aranysárga, hosszúkás terméssel, amely nagyon finom. Akár nyersen, salátaként is fogyasztható.Kompakt növekedésű, bőtermő fajta. Hengeres termése élénksárga színű, szép fényes. Teljes éréskor héja sötét narancs színű. A legfinomabb a 10-20 cm nagyságú t... Részletes leírás
4,54 RON (nettó: 3,57 RON)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A Goldena cukkini általános jellemzése:

A Goldena cukkini középkorai, nagyon produktív fajta, aranysárga, hosszúkás terméssel, amely nagyon finom. Akár nyersen, salátaként is fogyasztható.Kompakt növekedésű, bőtermő fajta. Hengeres termése élénksárga színű, szép fényes. Teljes éréskor héja sötét narancs színű. A legfinomabb a 10-20 cm nagyságú termés.

A Goldena cukkini termesztése, igényei:

Vetés:

Áprilistól augusztusig vethetjük, másodveteménynek is alkalmas. Elsősorban fészekbe vessük! 

Csírázás:

Melegigényes, a vetőmag optimális csírázási hőmérséklete 23-27 °C. A virágzáshoz 25 °C feletti hőmérséklet a szükséges. A hűvös idő nem kedvező számára, virágzása elhúzódik, sőt terméskötése is elmaradhat.

Fényigény:

A cukkini fényigényes, de gyenge árnyékot vagy szórt fényt is elvisel, ilyenkor azonban védeni kell a lisztharmat ellen.

Vízigény:

Zsenge terméseket csak nagy vízigényének kielégítésekor várhatunk. Mélyre hatoló és viszonylag nagy talajréteget behálózó gyökérzete ellenére a kevés nyári csapadék miatt csak öntözéssel termeszthető biztonságosan. Nedves körülmények között viszont folyamatosan szedhetjük. Hosszan tartó szárazságban a cukkini virágképződése elmarad, de a növény nem pusztul el, hanem eső vagy öntözés után újra hajt, illetve ismét virágzásnak indul.

Tápanyag igény:

A cukkininek a gyors növekedése, folytonos terméskötése miatt sok tápanyagra van szüksége. Nagy tápanyagigényét a tápelemeket folytonosan leadó szerves trágyával elégíthetjük ki a legjobban. Ha nincs módunkban az egész területet trágyázni, akkor feltétlenül fészekbe vessük, azaz ültetés előtt 2 héttel a kijelölt és kiásott fészkekbe tegyünk egy lapátnyi trágyát, majd temessük vissza, hogy megülepedjen a gödör talaja. 

Betakarítás:

Amikor a cukkinik elérik a 10-20 cm nagyságot, akkor a legfinomabbak.

 

Súly: 0.005 kg
Szélesség: 140 mm
Magasság: 80 mm
Hossz: 1 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.