Fátyolfólia Fekete 1,6x10m 50g/m2

T09177
Az UV-50 AGRO fátyolfólia gátolja a talaj kipárolgását. Lehetővé teszi a kedvezőtlenebb éghajlati feltételek mellett is a melegigényes zöldség és gyümölcsfélék termesztését is. A fekete fátyolfólia hatékonyan megakadályozza a gyomok növekedését, ennek következtében csökkenti, vagy feleslegessé teszi a gyomírtószerek használatát. Különösen jó ere... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Az UV-50 AGRO fátyolfólia gátolja a talaj kipárolgását. Lehetővé teszi a kedvezőtlenebb éghajlati feltételek mellett is a melegigényes zöldség és gyümölcsfélék termesztését is. A fekete fátyolfólia hatékonyan megakadályozza a gyomok növekedését, ennek következtében csökkenti, vagy feleslegessé teszi a gyomírtószerek használatát. Különösen jó eredménnyel alkalmazható az eper, az uborka, a paradicsom és paprika termesztésénél.
Az 50 gr/m2 súlyú, fekete talajtakaró fátyolfóliát 14-24 nappal az ültetés előtt leterítjük az előkészített talajra és körben a széleket leföldeljük. Ezáltal a palántálás idejére már kedvező talajhőmérsékletet érhetünk el alatta. Ez elősegíti a csírázást, a gyökérrendszer kialakulását, a növények egészséges fejlődését. Az ültető helyeknél a fóliát kilyukasztjuk, vagy kereszt alakban késsel bevágjuk.

Nagy előnye a klasszikus PE fóliával szemben, hogy teljes felületén vízáteresztő.

A nap ultraibolya sugárzása ellen speciális adalékanyagokkal stabilizált, rendkívül nagy szilárdságú fátyolfólia, gondos kezelés és tárolás mellett 3-4 szezonban is felhasználható. Az elhasznált anyagot a környezetszennyezés veszélye nélkül elégethetjük, mert a 100% polipropilénből csak ártalmatlan vízgőz és széndioxid keletkezik.
Súly: 0.35 kg
Szélesség: 300 mm
Magasság: 50 mm
Hossz: 390 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.