Gumidugó 11-es

T09539
Gumidugó 11-es (10l-34l-es demizsonhoz) Gumidugó népszerű és esztétikus kiegészítője a demizsonoknak. Pontosabban illeszkedik a kupakokhoz képest és jóval tartósab is, mivel tömör gumiból készül. 8, 11, 14-es méretben kaphat... Részletes leírás
3,90 RON (nettó: 3,07 RON)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Gumidugó 11-es (10l-34l-es demizsonhoz)

Gumidugó népszerű és esztétikus kiegészítője a demizsonoknak. Pontosabban illeszkedik a kupakokhoz képest és jóval tartósab is, mivel tömör gumiból készül. 8, 11, 14-es méretben kaphatók.

Műszaki adatok:

Szín:

fehér

Átmérő fölül:

48 mm

Átmérő alul:

38 mm

Magasság:

41 mm

Súly:

45 gramm

Jellemzők:

Kiegészítő:

A gumidugók remek kiegészítők minden demizson számára. Ezek a gumidugók nem csak praktikusak, de esztétikusak is, így nem csak a pálinkák és egyéb italok frissességét őrzik meg, de esztétikai értéket is hozzáadnak a tárolóedényhez.

Előny a kupakokkal szemben:

A gumidugók pontosságukkal és tartósságukkal tűnnek ki a kupakokkal szemben. Míg a hagyományos kupakok gyakran nem illeszkednek tökéletesen, ezek a gumidugók tömör gumiból készülnek, amely tökéletesen illeszkedik a nyílásba, megakadályozva az ital oxidációját. A gumidugók hosszabb élettartamot biztosítanak, így tökéletes választások bármilyen ital hosszú távú tárolásához.

Praktikusság:

Ez a 11-es méretű gumidugó fehér színű, 48 mm átmérőjű a tetején, 38 mm átmérőjű az alján, 41 mm magas, és mindössze 45 gramm. Ez a kicsi méret és súly könnyen hordozhatóvá és praktikussá teszi, miközben ideális illeszkedést biztosít a demizsonokban.

Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.