Nyári jácint (Ornithoganum cadicans) 5 szem

T10575
Dél-Afrikából származó virág, aminek termesztése könnyű a mérséklet éghajlaton is, viszont nem fagytűrő, így ősszel fel kell szedni. ORNITHOGALUM Madártej 230 hagymás fajt tartalmazó nemzetség, a jácintfélék (Hyacinthaceae) családjába tartozik. Európában, Nyugat-Ázsiában és Afrikában is honosak, ez utóbbi földrészen több mint 50 faj él. Virágz... Részletes leírás
37,23 RON (nettó: 29,31 RON)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Dél-Afrikából származó virág, aminek termesztése könnyű a mérséklet éghajlaton is, viszont nem fagytűrő, így ősszel fel kell szedni.

ORNITHOGALUM
Madártej

230 hagymás fajt tartalmazó nemzetség, a jácintfélék (Hyacinthaceae) családjába tartozik. Európában, Nyugat-Ázsiában és Afrikában is honosak, ez utóbbi földrészen több mint 50 faj él.
Virágzata néha illatos, általában csillag vagy csésze alakú, 6 szirmú, fehér vagy krémszínű virágait hármas örvökben jelennek meg. Felálló kúp alakú vagy fürt virágzatban tavasszal-nyáron.
Súly: 0.025 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.