Ágvágó rávágó Fiskars Quantum™ (L) L109

T11513
Fiskars Quantum L109 ágvágó rávágó L-es Fiskars Quantum L109 rávágó, kényelmes ágvágó, tökéletes eszköz a mindennapi vágási feladatokhoz. A strapabíró alumínium karok egyszerre könnyűek &... Részletes leírás
716,94 RON (nettó: 564,52 RON)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Fiskars Quantum L109 ágvágó rávágó L-es

Fiskars Quantum L109 rávágó, kényelmes ágvágó, tökéletes eszköz a mindennapi vágási feladatokhoz. A strapabíró alumínium karok egyszerre könnyűek és mégis hihetetlenül erősek.

A Quantum termékcsalád:

A Quantum™ a Fiskars első, teljesen új formatervezési elvek alapján készített, felső kategóriás kerti vágóeszköz családja. A korszerű északi tervezésnek köszönhetően egyedülálló élménnyel ajándékozza meg a termékek használóit. A Fiskars Quantum™ termékek a természetes anyagokat ötvözik modern design elemekkel. A Red Dot – Best of the Best díjas szerszámok könnyű, de erős alumíniumból készülnek, melyet precíziósan köszörült pengék és egyedülálló parafa betéttel ellátott nyelek egészítenek ki a maximális teljesítményért és komfortérzetért. A PowerGear™ fogaskerekes erőátviteli mechanizmus akár 3,5 x nagyobb vágóerőt biztosít, mint a hagyományos eszközök vágó mechanizmusa. A Fiskars Quantum™ termékcsalád a forma és a funkcionalitás egyedülálló ötvözetét testesíti meg

Dimenziók:

L-es, L109,

Hossza: 

800 mm

Szélessége: 

255 mm,

Magassága: 

22 mm.

Vágási átmérő:

5,5 cm. A maximális vágási átmérőt jelzi.

Súly:

1360 g

Termékjellemzők:

A horgos pengekialakítás megakadályozza az ágak kicsúszását és tiszta vágást biztosít. A horgos feje miatt közel vág az ágtőhöz, lehetővé teszi a vastagabb friss ágak vágását.

  • Ollós kivitel: a nyíró vágási mechanizmus egyszerűbb és tisztább vágást eredményez.
  • A rávágó ágvágókkal egyaránt vághatunk friss, zöld vékony és vastag ágakat.
  • Jobb- és balkezes felhasználók részére egyaránt.
  • A TruGrip™ parafa markolat és a SoftGrip™ betétek még élvezetesebbé teszik a kerti munkát.
  • Precíziós edzett acél pengék a tiszta és pontos vágásért.

Fiskars Technológiák

A szabadalmaztatott PowerGear™ mechanizmus a hagyományos technológiákhoz képest 3,5x nagyobb erőkifejtést tesz lehetővé. A szerszámok nyele parafa betétet kapott, a parafa markolat tökéletes kényelmet biztosít használat közben.

  • TruEdge ™ blade technológia, köszörült edzett acél és súrlódáscsökkentő bevonat biztosítja a tiszta és pontos vágási teljesítményt. TruEdge™ erős, éles, korrózióálló, tapadásmentes bevonat.
  • TruGrip™ kényelmes, ergonomikus tervezésű nyél. Többféle fogási módot lehetővé tevő forma a különböző vágási munkákhoz.
  • Csúcsminőségű alumínium törzs TruGrip™ nyelek parafa borítással. Könnyű, erős és strapabíró alumínium-ötvözetből készült nyelek természetes, puha, kellemes fogású parafa markolattal.

Parafa markolat előnyei:

Természetes anyag. Biológiailag lebomlik, újrahasznosítható, környezetkímélő. Elnyeli az apróbb ütődéseket és rázkódásokat. A parafa markolat átveszi a kéz melegét. Kényelmes és kellemes fogás. Strapabíró, hosszú élettartamú anyag. Idővel sötétebbé válik, így ránézésre is megállapítható, ha cserélni kell a markolatot.

 
Súly: 1.5 kg
Szélesség: 275 mm
Magasság: 30 mm
Hossz: 845 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.