Pillangófa (Caesalpinia poinciana regia) Rocalba 1 g

T11662
Pillangófa (Caesalpinia poinciana regia) A csomagb tartalma 2 szem mag Legfeljebb 15 méter magas, de többnyire kisebb fa. Széles ernyő alakú koronát növeszt. Levelei kétszeresen szárnyaltak. Levele 30-50 centiméter hosszú, páfrányszerűen finoman tagolt, a körülbelül 1 centiméter hosszú levélkék száma a több százat elérheti. A levelek szórt áll... Részletes leírás
13,17 RON (nettó: 10,37 RON)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Pillangófa (Caesalpinia poinciana regia)

A csomagb tartalma 2 szem mag

Legfeljebb 15 méter magas, de többnyire kisebb fa. Széles ernyő alakú koronát növeszt. Levelei kétszeresen szárnyaltak. Levele 30-50 centiméter hosszú, páfrányszerűen finoman tagolt, a körülbelül 1 centiméter hosszú levélkék száma a több százat elérheti. A levelek szórt állásúak; a száraz évszakban lehullhatnak, de csak rövid időre. Virága narancs- vagy skarlátvörös, 10-15 centiméteres; 5, kívül zöld, belül vörös csészelevéllel és 5 részben fehér vagy sárga színű, kárminpiros foltokkal. A virág közepén 10 hosszú, vörös szálú porzó és egy bibeszál van. A legtöbb virág a száraz évszak végén, az új levelekkel együtt jelenik meg, valóban szinte lángba borítva a fát. Termése feketésbarna, lapított, 30-60 centiméter hosszú, 4-7 centiméter széles, csüngő, többnyire kissé görbült és keresztben bordázott, fásodó hüvely, amely a következő virágzásig a fán marad.
Súly: 0.005 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.