Pampafű (Cortaderia selloana) Rocalba 0,1 g

T11668
Pampafű (Cortaderia selloana) A tasak tartalma 0,1 g Az ezüstös pampafű amint a neve is mondja, Dél-Amerika pampáiról származik. Manapság számos helyen tartják parkbeli és kertbéli dísznövényként. Ennek a 3 méter magasra is megnövő fűnek, sűrű kalászai vannak. A levelei hosszúak és karcsúak, általában 1-2 méter hosszúak és 1 centiméter széles... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Pampafű (Cortaderia selloana)

A tasak tartalma 0,1 g

Az ezüstös pampafű amint a neve is mondja, Dél-Amerika pampáiról származik. Manapság számos helyen tartják parkbeli és kertbéli dísznövényként.

Ennek a 3 méter magasra is megnövő fűnek, sűrű kalászai vannak. A levelei hosszúak és karcsúak, általában 1-2 méter hosszúak és 1 centiméter szélesek; a szélük nagyon éles. A levelek színe kékeszöld, de ezüstös-szürke is lehet. A kalászvirágzata 20-40 centiméter magas és fehér, vagy piszkos sárga színű.

Az ezüstös pampafű sokféle talajon és éghajlati körülmények alatt képes nőni. Igen jól szaporodik; egy példány, élete során akár 1 millió magot képes teremni. Emiatt egyes betelepített helyeken, mint például Új-Zélandon és a Dél-afrikai Köztársaságban inváziós fajjá vált. Az égetés nemigen árt a növénynek, mivel a tűz nem éri a gyökereit.
Súly: 0.001 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.