Zöldspárga Rocalba

T11720
Zöldspárga Rocalba Faja: uc-157 A spárga származási helyéről megoszlanak a források: a legtöbb helyen eurázsiaiként tartják számon, azonban már az ógörögök is ismerték, ők akkoriban főként a gyógyhatása miatt tartották nagy becsben. Jelenleg világszerte a zöld fajtáját termesztik inkább, nemcsak azért, mert jóval egyszerűbb és kevesebb munká... Részletes leírás
13,17 RON (nettó: 10,37 RON)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Zöldspárga

Rocalba

Faja: uc-157

A spárga származási helyéről megoszlanak a források: a legtöbb helyen eurázsiaiként tartják számon, azonban már az ógörögök is ismerték, ők akkoriban főként a gyógyhatása miatt tartották nagy becsben. Jelenleg világszerte a zöld fajtáját termesztik inkább, nemcsak azért, mert jóval egyszerűbb és kevesebb munkát igényel, hanem azért is, mert sokkal ízletesebb és tápanyagokban gazdagabb, mint fehér társa. Bár a fogyasztása Magyarországon még nem igazán épült be a mindennapokba, a zöld spárga rengeteg jótékony hatással bír.
Súly: 0.003 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.