Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Virágzó 0,5 kg

T11730
Termékleírás és összetétel: A Hortilon gyümölcs és virág tartalmazza a szükséges tápanyagokat (NPK (+ MgO) 8-16-24 (+4)), beleértve a növényi trágyázás mikroelemeit a vegetációs időszakban. Összetétele támogatja a növekedést és a virágzást, majd a gyümölcs nagyobb megjelenését. Előnyök: A magas foszfortartalom a virágzást és a későbbi gyümölcsök... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Termékleírás és összetétel: A Hortilon gyümölcs és virág tartalmazza a szükséges tápanyagokat (NPK (+ MgO) 8-16-24 (+4)), beleértve a növényi trágyázás mikroelemeit a vegetációs időszakban. Összetétele támogatja a növekedést és a virágzást, majd a gyümölcs nagyobb megjelenését.
Előnyök:
A magas foszfortartalom a virágzást és a későbbi gyümölcsök megjelenését támogatja
a műtrágya javítja a gyümölcsök érését, a tápanyagok, beleértve a kelátképző mikroelemeket, könnyen hozzáférhető és nagyon hatékony formában jelen vannak a növények számára
100% -os oldhatóság, csomagolás, amely megakadályozza a műtrágyák csillapítását
Rendeltetésszerű használat: A műtrágyát zöldségek, szamócák, apró gyümölcsök, gyümölcsök és díszfa, rózsák, évelők, erkélyes növények és virágzó beltéri növények megtermelésére használják.
Dózis: Az oldatot 10 g műtrágya (1 csésze) 10 liter vízben való keverésével készítsük elő. Az oldat ajánlott fogyasztása 3-5 m2 / m2 területre esik. A műtrágya is alkalmas levéltrágyázásra permetezéssel vagy öntözéssel 5 gramm műtrágya (1/2 csésze) adagonként 10 liter vízre. Alkalmazási idő: A műtrágyát a vegetációs időszak második felében (június közepétől augusztus közepéig) kell alkalmazni, amikor 2-5 műtrágyát kell alkalmazni. Ezt a Hortilon START folytatásaként kell használni. A szamóca optimális megtermékenyítéséhez: 2 további fertőtlenítésre van szükség a virágzás előtt és 2 - 3 alkalommal a betakarítás után.
Súly: 0.5 kg
Szélesség: 110 mm
Magasság: 110 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.