Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Diszcserje 0,5 kg

T11731
A termék leírása és összetétele: Ez a műtrágya kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít (NPK (+ MgO) 12-5-17 (+6) + mikroelemek), valamint mindenféle tűlevelű fák, valamint díszfa és cserjék egészséges növekedését. Előnyök: kiegyensúlyozott táplálkozás, megnövelt magnéziumtartalom megakadályozza a levelek sárgulását és a tűlevelűek barnázását (thu... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A termék leírása és összetétele: Ez a műtrágya kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít (NPK (+ MgO) 12-5-17 (+6) + mikroelemek), valamint mindenféle tűlevelű fák, valamint díszfa és cserjék egészséges növekedését.
Előnyök:
kiegyensúlyozott táplálkozás, megnövelt magnéziumtartalom megakadályozza a levelek sárgulását és a tűlevelűek barnázását (thujas)
100% -os oldhatóság, csomagolás, amely megakadályozza a műtrágyák csillapítását
A tápanyagok, beleértve a kelát formájában lévő mikroelemeket, könnyen hozzáférhető és rendkívül hatékony formában vannak jelen a növények számára
Rendeltetésszerű használat: A műtrágya alkalmas lombos és tűlevelű fák (thuja, ciprus, boróka, gyertyán, juhar, tölgy, fenyő stb.) Díszfára.
Adagolás:
Készítsünk oldatot 20 g műtrágya (2 csésze) 10 liter vízben való összekeverésével. Az oldat ajánlott fogyasztása 5 literes területenként 10 liter. A talaj enyhén nedves felületére kell felhordani. A műtrágya is alkalmas levéltrágyázásra permetezéssel vagy öntözéssel 5 gramm műtrágya (1/2 csésze) adagonként 10 liter vízre. A levélzet alkalmazását közvetlen napsugárzás alatt el kell kerülni. Alkalmazási idő: Meg kell műtrágyázni minden 14 nap áprilisától augusztus végéig. A vegetációs időszak végén használja az Autumn Nutrition programot, amely elősegíti a szövetek érését és a növények jobb áttelelését.
Súly: 0.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.