Algil-Bio 1 l

T15528
Az Algil-Bio bemutatása: Az Algil-Bio 1 liter, nagy fajgazdagságú mikrobiális készítmény. Összetétele: Giliszta humuszból, speciális eljárással kivont stabil, hűtést nem igénylő élő készítmény. Felhasználhat&o... Részletes leírás
43,74 RON (nettó: 34,44 RON)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Az Algil-Bio bemutatása:

Az Algil-Bio 1 liter, nagy fajgazdagságú mikrobiális készítmény.

Összetétele:

Giliszta humuszból, speciális eljárással kivont stabil, hűtést nem igénylő élő készítmény. Felhasználható mulcs, komposzt vagy talaj beoltására, illetve a növényre történő permetezéssel kondicionálásra. A piacon kapható legmagasabb fajszámmal rendelkező mikroorganizmus tartalmú termék.

Miben segíti a növényt az Algil-Bio?

Segíti a tápanyagfelvételt, elősegíti a szárnövekedést, levélképződést, virág képződést. Növeli a növények stressz tűrőképességét (időjárás, kártevők). Jó alternatíva a bio gazdaságok növénytáplálására.

Mit eredményez az Algil-Bio használata?

Nagyobb, ízesebb, szebb termések. Üvegházi és fólia termesztésnél visszaadja az eredeti természetes szabadföldi ízt. Magasabb terméshozamok például paprika kultúrában.

Tárolása:

Tárolása hűtést és fagyasztást nem igényel! Egyedi gyártástechnológia. Teljes körű alkalmazásra alkalmas (lombtrágyaként, talajoltó készítményként).  Algil-Bio több mint 2000 mikroorganizmus fajt tartalmaz.  Akár 20% – 40% közötti terméshozam növekedés is elérhető a használatával.

Mire használható az Algil-Bio?

Ezt a terméket elsősorban a biokertek, biogazdaságok talajainak javítására, a baktériumflóra biodiverzitásának növelésére javasoljuk. Talaj oltóanyagként viszonylag nagy töménységben érdemes kijuttatni, vagy komposztban felszaporítani a benne levő baktériumokat.

Felhasználás:

Adagolás:

Talajban 1 liter/50 m2, komposztban 1 liter/2 m2 mennyiségben javasoljuk használni. Első használatkor javasolt az 50%-os higítás, melyet a későbbiekben 10%-ra lehet csökkenteni. Ökológiai (bio) gazdálkodásban használható

Kijuttatás:

Permetezve egyrészt lombtrágyaként, másrészt növényfelületi probiotikumként hat.

Nagyon fontos felhasználási területe a mulcs kezelése. Időszakonkénti használatával egyrészt a mulcs lebomlása, tápanyaggá alakítása gyorsul és javul, másrészt az egészséges mikrobiális folyamatok kialakításával segít elkerülni az emberre is veszélyes kórokozók, például a penészgombák felszaporodását a mulcsban.

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.