Pepene galben Ananas 2g

T02290
Este un soi foarte timpuriu, productiv, este de creștere medie. Fructele au formă sferică turtită, cu suprafață segmentată și puțin aspră. Coaja este groasă, la maturitate este de culoare galben argintiu. Pulpa are culoare oranj, este semitare. Greutatea medie a fructelor este de 1-1,3 kg. Este o plantă care are nevoie de căldură. Semănare: în m... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi foarte timpuriu, productiv, este de creștere medie. Fructele au formă sferică turtită, cu suprafață segmentată și puțin aspră. Coaja este groasă, la maturitate este de culoare galben argintiu. Pulpa are culoare oranj, este semitare. Greutatea medie a fructelor este de 1-1,3 kg. Este o plantă care are nevoie de căldură. Semănare: în mai, după riscul înghețului, în câmp, la o adâncime de 3-5 cm. Cultura de răsaduri crește timpurietatea și generează o cultură echilibrată. Cantitatea de semințe necesară: 3-5 gr/10 mp. Se pun 2-3 semințe într-un cuib, pe care, după ce răsar, le rărim lăsând 1-2 plante la cuib. Schema de plantare: distanță între rânduri: 100 cm, distanță între plante: 50 cm. Recoltă: în iulie-august.
Greutate: 0.004 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.