Dovleac furajer Sárga óriás 8g

T06405
Este o plantă furajeră cu perioadă lungă de creștere, bogată în caroten, excelentă pentru toamnă și iarnă. Fructele sunt mari, de formă sferică, ușor turtite. Este o plantă care are nevoie de substanțe nutritive și apă. Pe suprăfețe mai mici se poate cultivă în lanurile de porumb. Semănare: în mai, în câmp, la o adâncime de 2-3 cm. Cantitatea de... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este o plantă furajeră cu perioadă lungă de creștere, bogată în caroten, excelentă pentru toamnă și iarnă. Fructele sunt mari, de formă sferică, ușor turtite. Este o plantă care are nevoie de substanțe nutritive și apă. Pe suprăfețe mai mici se poate cultivă în lanurile de porumb. Semănare: în mai, în câmp, la o adâncime de 2-3 cm. Cantitatea de semințe necesară: 10-15 gr/10 mp. Schema de plantare: 200 x 200 cm. Se pun 2-3 semințe într-un cuib. Recoltă: în septembrie.
Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.