Roșii K-3 F1 20 semințe

T06406
Este un hibrid cu perioadă de maturare timpurie, cu creștere determinată. Este un soi potrivit pentru cultivare palisată în grădini hobby și pentru răsaduri în sere neîncălzite. Fructele cresc odată, sunt semimari, tari, rotund-alungite, cu o greutate de 70-80 gr. Sunt gustoase, se pot transporta bine. Este o plantă care are nevoie de căldură, d... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un hibrid cu perioadă de maturare timpurie, cu creștere determinată. Este un soi potrivit pentru cultivare palisată în grădini hobby și pentru răsaduri în sere neîncălzite. Fructele cresc odată, sunt semimari, tari, rotund-alungite, cu o greutate de 70-80 gr. Sunt gustoase, se pot transporta bine. Este o plantă care are nevoie de căldură, de substanțe nutritive și de apă. Necesită un loc însorit, udare regulată și completare de substanțe nutritive. Semănare: de ianuarie până februarie în seră, în martie în solar. Germinează la o temperatură de 20-25°C, în 6-8 zile. După răsărire se rărește sau se face repicarea. Plantare: în martie-aprilie în solar încălzit, la mijlocul lunii mai, după ce trece riscul înghețului în câmp deschis. Schema de plantare: 40 x 30 cm. Cantitatea de semințe necesară: 5 gr pentru 1000 de răsaduri. Recolta: de iunie până iulie. Răsădurile de roșii se pot planta și mai adânc, și cele căzute se pot lăsa jos, deoarece formează ușor rădăcina laterală. Lăstarilor formați la subsoara frunzelor la 3-4 cm trebuie îndepărtați, astfel accelerăm coacerea fructului, planta primește mai multă lumină, și dezvoltă fructe mai gustoase. Frunzele de jos trebuie îndepărtate, ca să nu atingă solul, astfel putem evita boli precum ciupercă. Doar solul trebuie udat, nu și frunzișul, astfel putem reduce riscul afectării cu mană. Trebuie să avem grijă ca roșiile să nu fie lângă cartofi, sau într-un loc, unde, în anul anterior, au fost cultivați cartofi, deoarece, după sistematică plantelor, fac parte din aceeași familie și au aceleași boli.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.