Roșii Roma VF 0,5 g

T06408
Este un soi pentru grădini hobby, cu creștere determinată. Fructele sunt tari, cu o greutate de 50-70 gr, sunt lungi. Este un soi gustos, recomandat pentru consum în stare proaspătă. Este o plantă care are nevoie de căldură, de substanțe nutritive și de apă. Necesită un loc însorit, udare regulată și completare de substanțe nutritive. Semănare:... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi pentru grădini hobby, cu creștere determinată. Fructele sunt tari, cu o greutate de 50-70 gr, sunt lungi. Este un soi gustos, recomandat pentru consum în stare proaspătă. Este o plantă care are nevoie de căldură, de substanțe nutritive și de apă. Necesită un loc însorit, udare regulată și completare de substanțe nutritive. Semănare: în martie, în solar încălzit. Germinează la o temperatură de 20-25°C, în 6-8 zile. După răsărire se rărește sau se face repicarea. Plantare: la mijlocul lunii mai după ce trece riscul înghețului, în câmp deschis. Schema de plantare: 50 x 40 cm. Cantitatea de semințe necesară: 5 gr pentru 1000 de răsaduri. Recolta: de iulie până septembrie.
Greutate: 0.002 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.