Ceapă Rákóczi piroska 2 g

T06503
Soi semitardiv pentru cultură anuală. Bulbul este mare, de formă sferică, coaja este de culoare maro. Pulpa este fermă, albă, puțin iute. Rezistent la boli. Se păstrează bine. Semănare: în martie, la o adâncime de 2 cm. Cantitatea de semințe necesară: 5-7 gr/10 mp. După răsărire se rărește. Schema de plantare: 25 x 5 cm. Recoltă: în iulie-august. Specificație detaliată
3,59 RON (net: 2,83 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Soi semitardiv pentru cultură anuală. Bulbul este mare, de formă sferică, coaja este de culoare maro. Pulpa este fermă, albă, puțin iute. Rezistent la boli. Se păstrează bine. Semănare: în martie, la o adâncime de 2 cm. Cantitatea de semințe necesară: 5-7 gr/10 mp. După răsărire se rărește. Schema de plantare: 25 x 5 cm. Recoltă: în iulie-august.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.