Ceapă albă Barletta 2 g

T06506
Este un soi de ceapă albă cu perioadă medie de vegetație (70 zile), coajă este de culoare albă. Se seamănă mai des și mai adânc decât semințele cepelor obișnuite, ca să-și păstreze culoarea frumoasă albă. Este potrivită pentru consum în stare proaspătă și pentru murături. Semănare: în martie, la o adâncime de 4-5 cm. Cantitaea de semințe necesar... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi de ceapă albă cu perioadă medie de vegetație (70 zile), coajă este de culoare albă. Se seamănă mai des și mai adânc decât semințele cepelor obișnuite, ca să-și păstreze culoarea frumoasă albă. Este potrivită pentru consum în stare proaspătă și pentru murături. Semănare: în martie, la o adâncime de 4-5 cm. Cantitaea de semințe necesară: 100 gr / 10 mp. Schema de plantare: 20 x 2-3 cm. Recolta: în iulie-august.
Greutate: 0.004 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.