Ceapă roșie Tétényi rubin 2g

T06507
Este un soi foarte productiv, cu perioadă semilungă de vegetație, potrivit pentru cultură perenă. Ceapa este rotundă, partea gâtului se închide bine. Coaja exterioară este de culoare mov închis, pulpa este gustoasă, este puțin iute. Este o materie primă excelentă pentru salate. Semănare: în martie, la o adâncime de 2 cm. Cantitatea de semințe ne... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi foarte productiv, cu perioadă semilungă de vegetație, potrivit pentru cultură perenă. Ceapa este rotundă, partea gâtului se închide bine. Coaja exterioară este de culoare mov închis, pulpa este gustoasă, este puțin iute. Este o materie primă excelentă pentru salate. Semănare: în martie, la o adâncime de 2 cm. Cantitatea de semințe necesară: 5-7 gr / 10 mp. După răsărire se rărește. Schema de plantare: 25 x 5 cm. Recolta: din august până septembrie.
Greutate: 0.004 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.