Ceapă de legătură Parade 0,4 g

T06509
Este un soi deosebit de ceapă verde, cu creștere rapidă. Partea albă este uniform lungă, nu formează bulbi. Se poate cultiva tot anul, inclusiv iarnă și în perioadă de răsaduri. Nu dezvoltă lăstari, nu se poate înmulți prin divizare! Semănare: în martie, la o adâncime de 2 cm. Cantitate de semințe necesară: 2,5-3 gr / 10 mp. Schema de plantare:... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi deosebit de ceapă verde, cu creștere rapidă. Partea albă este uniform lungă, nu formează bulbi. Se poate cultiva tot anul, inclusiv iarnă și în perioadă de răsaduri. Nu dezvoltă lăstari, nu se poate înmulți prin divizare! Semănare: în martie, la o adâncime de 2 cm. Cantitate de semințe necesară: 2,5-3 gr / 10 mp. Schema de plantare: 25-30 x 30 cm. Recolta: ianuarie-decembrie.
Greutate: 0.002 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.