Vlăstari Lucernă Bio 30g

T06544
Utilizare: este excelent pentru a-l consuma cu pâine cu unt, în salate, în supe, în müsli. Vlăstarul are gust bun, de plantă fragedă. Conține foarte multe vitamine (A, B1, B2, C, D, E, H, K, sulf), minerale (calciu, fosfor, fier, magneziu, potasiu, zinc, sodiu, cupru, mangan, bor). Fibrele accelerează digestia. Conținutul de hormoni vegetali are... Specificație detaliată
8,53 RON (net: 6,72 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Utilizare: este excelent pentru a-l consuma cu pâine cu unt, în salate, în supe, în müsli. Vlăstarul are gust bun, de plantă fragedă. Conține foarte multe vitamine (A, B1, B2, C, D, E, H, K, sulf), minerale (calciu, fosfor, fier, magneziu, potasiu, zinc, sodiu, cupru, mangan, bor). Fibrele accelerează digestia. Conținutul de hormoni vegetali are efect benefic asupră bolilor feminine. Conține și saponine care au efect dizolvant de grăsimi. Denumirea latină: Medicago sativa. Semănare: se poate semăna tot timpul anului. Pentru o farfurie de germeni se pune o lingură de semințe pe o hârtie umedă. Temperatură: 20°C. Udare: de două ori pe zi se clătește cu apă proaspătă. Perioadă de germinare: 7 zile.
Greutate: 0.04 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: MyMysa

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.