Fasole urcătoare Corona 50g

T08009
Fasole cu bob uriaș pentru salate! Este un soi de fasole urcătoare cu perioadă lungă de vegetație (90 zile). Este de creștere viguroasă, poate ajunge până la o înălțime de 3 m, de aceea, se poate cultiva doar cu sistem de palisare. Păstăile au o lungime de 13-14 cm, cu 3-4 boabe uriașe albe. La maturitate se poate folosi în salate sau ca fasole... Specificație detaliată
10,77 RON (net: 8,48 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Fasole cu bob uriaș pentru salate! Este un soi de fasole urcătoare cu perioadă lungă de vegetație (90 zile). Este de creștere viguroasă, poate ajunge până la o înălțime de 3 m, de aceea, se poate cultiva doar cu sistem de palisare. Păstăile au o lungime de 13-14 cm, cu 3-4 boabe uriașe albe. La maturitate se poate folosi în salate sau ca fasole uscată.
Greutate: 0.06 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.