Fasole urcătoare Goldfield 30g

T08054
Fasole urcătoare cu păstăi lungi, plate! Fasole grasă semitimpurie, cu păstăi plate. Este un soi care necesită palisare, este de creștere înaltă, rezistent la virusul mozaic. Păstăile cărnoase au o lungime de 26-28 cm și o lățime de 25 mm, sunt de culoare galben aprinsă. Este de calitate foarte bună, fără ațe. Specificație detaliată
8,53 RON (net: 6,72 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Fasole urcătoare cu păstăi lungi, plate! Fasole grasă semitimpurie, cu păstăi plate. Este un soi care necesită palisare, este de creștere înaltă, rezistent la virusul mozaic. Păstăile cărnoase au o lungime de 26-28 cm și o lățime de 25 mm, sunt de culoare galben aprinsă. Este de calitate foarte bună, fără ațe.
Greutate: 0.045 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.