Fasole pentru boabe Borlotto Lingua di Fouco 50g

T08058
Fasole verde și uscată, pe araci! Fasole tardivă, verde și uscată, care crește până la 2-3 m de înălțime. Se poate cultiva doar ca producție principală datorită perioadei lungi de vegetație. Păstăile sunt de 15 cm lungi, 2 cm lați, de culoare verde mediu cu dungi de culoare roșu aprins, cu 6-8 boabe cu pete. Este recomandată pentru consum în sta... Specificație detaliată
10,77 RON (net: 8,48 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Fasole verde și uscată, pe araci! Fasole tardivă, verde și uscată, care crește până la 2-3 m de înălțime. Se poate cultiva doar ca producție principală datorită perioadei lungi de vegetație. Păstăile sunt de 15 cm lungi, 2 cm lați, de culoare verde mediu cu dungi de culoare roșu aprins, cu 6-8 boabe cu pete. Este recomandată pentru consum în stare proaspătă și pentru congelare.
Greutate: 0.06 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.