Dovleac Plăcintar Ibiza 10 semințe

T09207
Este un soi de dovleac plăcintar, denumit Curcubita moschata, cu origine spaniolă, cu nervuri, de formă sferică, aplatizată. Are greutate de 2,5-3,5 kg. Pulpa este groasă, fibroasă, suculentă, de culoare portocalie. Este un soi de calitate excelentă, cu gust dulce. Se poate folosi în mai multe feluri, se poate prepara din el supe, piureuri, prăj... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi de dovleac plăcintar, denumit Curcubita moschata, cu origine spaniolă, cu nervuri, de formă sferică, aplatizată. Are greutate de 2,5-3,5 kg. Pulpa este groasă, fibroasă, suculentă, de culoare portocalie. Este un soi de calitate excelentă, cu gust dulce. Se poate folosi în mai multe feluri, se poate prepara din el supe, piureuri, prăjituri și gem. Se poate consuma copt și gătit.
Greutate: 0.005 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.