Fasole pentru boabe Etna 50g

T09236
Fasole verde și uscată de mărime mare! Este de maturare medie, rezistent la boli. Este excelent pentru congelare. Înălțimea plantei: 45-50 cm. Lungimea păstăilor: 16 cm. Într-o păstaie sunt 6-8 boabe mari, de culoare bordo la maturare, cu pete. Păstăile fragede pot fi folosite ca fasole verde, iar la maturare completă se pot folosi ca fasole usc... Specificație detaliată
10,77 RON (net: 8,48 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Fasole verde și uscată de mărime mare! Este de maturare medie, rezistent la boli. Este excelent pentru congelare. Înălțimea plantei: 45-50 cm. Lungimea păstăilor: 16 cm. Într-o păstaie sunt 6-8 boabe mari, de culoare bordo la maturare, cu pete. Păstăile fragede pot fi folosite ca fasole verde, iar la maturare completă se pot folosi ca fasole uscată. Boabele curățate se pun 2 zile în congelator ca să eliminăm gărgărițele.
Greutate: 0.05 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.