Roșii Lugas F1 20 semințe

T09904
Este un hibrid care se coace continuu până toamnă târziu. Este un soi potrivit pentru cultivare palisată în grădini hobby și pentru răsaduri în sere neîncălzite. Este de creștere continuă, se poate recolta până la înghețuri de toamnă. Fructele tari sunt rotund-alungite, de calitate bună, cu o greutate medie de 60-70 gr. Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un hibrid care se coace continuu până toamnă târziu. Este un soi potrivit pentru cultivare palisată în grădini hobby și pentru răsaduri în sere neîncălzite. Este de creștere continuă, se poate recolta până la înghețuri de toamnă. Fructele tari sunt rotund-alungite, de calitate bună, cu o greutate medie de 60-70 gr.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.