Porumb dulce Early Gold (stafide de aur) 50g

T00533
GOLDEN BANTAM (STAFIDE DE AUR) Pentru consumul proaspăt! Rasă populară de casă. Coacere medie-timpuriu, știulete de lungime medie, lungime 16-18 cm, număr de linii 8. Miezul este de dimensiune mediu, galben auriu și are un gust plăcut. Cantitatea și calitatea știuletelor vor fi de bună calitate numai cu irigare adecvată. Este recomandat în primu... Specificație detaliată
8,53 RON (net: 6,72 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

GOLDEN BANTAM (STAFIDE DE AUR)


Pentru consumul proaspăt!


Rasă populară de casă. Coacere medie-timpuriu, știulete de lungime medie, lungime 16-18 cm, număr de linii 8. Miezul este de dimensiune mediu, galben auriu și are un gust plăcut. Cantitatea și calitatea știuletelor vor fi de bună calitate numai cu irigare adecvată. Este recomandat în primul rând pentru consumul proaspăt.


Greutate: 0.05 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.