- Agent de vinificație și agent chimic
- Folie, plasă, sac, produs din plastic
- Mașină
- Pentru răsaduri de grădină
- Accesorii pentru grădină
- Pesticide
- Technică de irigație, lac de grădină
- Îngrășământ organic si anorganic
- Expert advice
- La preț redus
- Carte de specialitate
- Serviciu
- Pământ, turbă, condiționarea solului
- Semințe, ceapă, tuberculi
- Unelte, echipament de protecție
- Magazinele
- Culturi
- Producător
- Magazin
Filtru
Îngrășământ solid (granular)
Fasole, mazăre:
aici puteți alege dintre soiurile de fasole franțuzească, fasole alergătoare, fasole boabe și mazăre franțuzească, fasole pinto și mazăre de zahăr.
Germeni:
Germinarea plantelor este o modalitate de a obține nutrienți valoroși pentru organismul dumneavoastră. Frunzele germenilor conțin mai multe substanțe nutritive utile decât frunzele adulte ale aceleiași plante. Aici veți găsi mai multe tipuri de răsaduri și instrumentele de care aveți nevoie pentru a le germina.
Semințe dracice:
Fiecare sămânță a unei semințe dracice conține o singură sămânță, Procesul de treierat aplică îngrășământ starter și dezinfectant pe suprafața semințelor. Prin utilizarea acestor semințe, semănatul se poate face mai precis, fără a împrăștia prea multe semințe într-un singur loc, astfel încât se poate evita semănatul laborios. Aici puteți alege dintre semințele scurse de pătrunjel, morcovi, salată, castraveți și țelină.
Legume rădăcinoase:
Legumele rădăcinoase, morcovii, pătrunjelul, țelina, sfecla roșie, păstârnacul, sunt plante bienale, care își dezvoltă corpul radicular în primul an și își produc inflorescențele și culturile de semințe în al doilea an. Aici veți găsi legume rădăcinoase cu o varietate de perioade de recoltare, precum și o selecție de adevărate rarități.
Ceapă:
Fie că sunteți în căutare de arpagic, praz, ceapă mov sau semințe de ceapă roșie, veți găsi cu siguranță o varietate care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.
Varză, kohlrabi, conopidă:
Aici puteți alege dintr-o varietate de soiuri de varză, kohlrabi și conopidă cu diferite perioade de coacere.
Roșii:
Fructul cărnos al roșiilor este una dintre cele mai populare culturi de legume din întreaga lume. Pe lângă soiurile pe care toată lumea le cunoaște și le iubește, veți găsi aici adevărate curiozități, fie că sunteți în căutarea unor roșii cocktail sau uriașe, galbene, verzi sau negre.
Ardei:
Cel mai important condiment din bucătăria maghiară. În acest grup de articole veți găsi ardei dulci, ardei roșii, ardei iuți... Pentru cei cărora le plac ardeii foarte iuți, puteți alege între ardei iuți, habanero, pepperoni.
Salată verde, verdețuri cu frunze:
Legumele cu frunze includ o gamă largă de salată, de la salată verde la salată verde, salată de pasăre, salată verde și rucola, care sunt foarte variate ca culoare și formă. De asemenea, este important să menționăm aici spanacul, acrișorul, cresonul, sfecla și mărarul. Puteți găsi o selecție de semințe ale plantelor enumerate în acest grup de articole.
Castraveți, pepeni, dovlecei:
în acest grup de articole puteți căuta semințe de castraveți, păstârnac, sparanghel, dovleac, dovleac, pepene galben și pepene verde. Aceste culturi necesită multă căldură și nutrienți, iar unele dintre ele au nevoie de un sistem de susținere pentru a crește. Ele sunt cultivate pe loc după înghețurile din luna mai. Semințele de castraveți includ, de asemenea, soiuri de castraveți de șarpe, conservați sau conservați și de salată.
Bandă de semințe, disc de semințe:
Utilizarea acestor produse poate ușura foarte mult fluxul de lucru al însămânțării. În cazul benzilor de semințe, semințele sunt plasate între două benzi de hârtie în funcție de spațierea culturii. Semănatul se face în câmp deschis. Rândul este tras la aceeași lungime ca și banda, banda este așezată, udată, acoperită cu pământ și iarăși udată. Discul de sămânță se folosește în ghivece, astfel încât este ușor de cultivat ierburi aromatice în fereastra bucătăriei. Umpleți ghiveciul pe trei sferturi cu pământ, așezați discul deasupra, udați și acoperiți cu un strat subțire de pământ, apoi udați din nou. Semințele sunt în principal pentru salate, legume rădăcinoase și ierburi aromatice.
Altele:
Semințele care nu pot fi clasificate în grupele de articole de mai sus pot fi găsite aici, de exemplu căpșuni, căpșuni peruani etc.