TÁJÉKOZTATÓ A GAZDA PONTRENDSZERRŐL


Az INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft. ezúton tájékoztatja regisztrált vevőit arról, hogy 2015. év augusztus hó 24. napjától kezdődően - kizárólag a regisztrált vevők számára hozzáférhető módon - ún. pontrendszert (Gazda Pont néven) vezet be.

A pontrendszer szerint, minden, a regisztrált vevő által a saját fiókjába belépve - az INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft.-nél, a www.gazdabolt.hu weboldalon tett megrendelés alapján – termékvásárlással elköltött bruttó 100,-Ft (azaz bruttó egyszáz forint) után, az INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft. 1 (azaz egy) pontot (Gazda Pont) ír jóvá a regisztrált vevő részére.

A pont abban az esetben került jóváírásra, ha az INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft. a megrendelés státuszát ún. „szállítás alatt vagy kiszállítva/átvéve” státuszra állította. Amennyiben a megrendelt termék/termékek átvétele személyes átvétel útján történik, úgy az INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft. a megrendelés státuszát a termék/termékek tényleges átvételét követően módosítja ún. „kiszállítva/átvéve” státuszra. Amennyiben pedig a megrendelés során kiszállítást igényelt, úgy az INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft. a megrendelés státuszát azt követően módosítja ún. „szállítás alatt” státuszra, miután a megrendelés alapján a megfelelő számlát kiállította és a megrendelt terméket/termékeket a kiszállítást végző alvállalkozónak átadta.

1 (azaz egy) pont (Gazda Pont) bruttó 1,-Ft-ot (azaz egy forintot) jelent annak beváltásánál.

Az INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft. tájékoztatja regisztrált vevőit arról, hogy az általuk összegyűjtött pontokat időkorlát nélkül bármikor, azokat bármilyen arányban felhasználva beválthatják, az éppen esedékes vásárlásuk alkalmával.

A pontokból kedvezménykupont hoz létre a rendszer, amit bármikor fel lehet használni. A pontokat kuponra váltani lehet a saját fiók gazdapontjaim menüpont alatt, majd az itt létrehozott kupont, a kosárfolyamat fizetés pontjában lehet beváltani, vagy kupon létrehozása nélkül is be lehet váltani egymenetben a kosárfolyamatban a gazdapont felhasználás gombra kattintva. Ha a kupon értéke nagyobb, mint a megvásárolt termékek értéke, a kupont csak részben használja föl a rendszer. A maradvány összegről egy új kupont állít, ki a rendszer melyet 2 éven belül lehet felhasználni. felhasználhatnak.

A www.gazdabolt.hu weboldalra történő belépést követően, minden regisztrált vevő a saját profilja segítségével megtekintheti az aktuálisan elérhető egyenlegét, valamint minden egyes esetben, az adott megrendelés leadásakor is feltüntetésre kerül, hogy a megrendelésért hány pontot (Gazda Pont) ír majd jóvá a regisztrált vevő részére az INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft.

Az INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft. végül örömmel tájékoztatja regisztrált vevőit arról, hogy bizonyos termék/termékek esetében, egyes aktuális akciók keretében előfordulhat, hogy az INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft. a fent leírtakhoz képest több pontot ír majd jóvá regisztrált vevői számára! Minderről azonban, az egyes aktuális akciók keretében ad bővebb tájékoztatást az INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft.

Szigetszentmiklós, 2018. január 20.

INTERNET GAZDA ÁRUHÁZ Kft.