Sare amară 5 kg

T01389
Cristalin sulfat de magneziu heptahidrat „îngrășământ CE“ adecvat pentru tratarea deficientei de magneziu- sulf (Mg S), îngrășăminte pentru sol sau foliar. Poate fi folosit pentru toate culturile de câmp și horticultură. Conținutul de ingrediente active: magneziu (MgO), 16% sulf (SO3) 30% Utilizare, dozaj: Magneziu element care formează clorofil... Specificație detaliată
41,59 RON (nettó: 32,75 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Cristalin sulfat de magneziu heptahidrat „îngrășământ CE“ adecvat pentru tratarea deficientei de magneziu- sulf (Mg S), îngrășăminte pentru sol sau foliar. Poate fi folosit pentru toate culturile de câmp și horticultură. Conținutul de ingrediente active: magneziu (MgO), 16% sulf (SO3) 30% Utilizare, dozaj: Magneziu element care formează clorofila. Plantele sunt mai puțin capabile să absoarbă magneziul din sol, prin urmare, este indicată în primul rând pentru a fi utilizat ca îngrășământ foliar. Acesta va fi administrat, în general, ca o soluție: rapiță până la înflorire 5%, alte culturi de camp 5%, cartofi, la formarea roadelor 5%, în livezi, la formarea roadelor 1-2%, în struguri după înflorire 3-4%, în legume la legarea roadelor 1-2%, plante ornamentale 2-3%. Depozitare: pot fi depozitate în recipient originale sigilate și separat de alte substanțe, protejate de  căldură (până la 30 ° C), la un loc bine ventilat, uscat și rece, fără îngheț. avertizare de mediu: Nu puneți produsele, sau  reziduul de ambalaje neutilizate, contaminate în râuri și ape stătătoare, cursuri de apă, rezervoare. Timp de așteptare pentru sănătatea ocupațională: 0 zile.

Greutate: 5 kg
Lăţime: 280 mm
Înălţime: 400 mm
Lungime: 60 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Pázsit, Zöldség
Nem szállítható termék (méret miatt): igen

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.