Dovlecel Patison alb óvári 3g

T01952
Este un soi de dovleac fără vrej în formă de stea, pentru cultură în câmp deschis. Fructul de culoarea untului are o greutate de 1-1,5 kg, coaja și pulpa sunt albe. Este potrivit atât pentru consum în stare proaspătă cât și pentru murături. Semănare: este o plantă care are nevoie de căldură, se seamănă după riscul înghețului, în mai, la o adânci... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi de dovleac fără vrej în formă de stea, pentru cultură în câmp deschis. Fructul de culoarea untului are o greutate de 1-1,5 kg, coaja și pulpa sunt albe. Este potrivit atât pentru consum în stare proaspătă cât și pentru murături. Semănare: este o plantă care are nevoie de căldură, se seamănă după riscul înghețului, în mai, la o adâncime de 3-5 cm. Cultura de răsaduri crește timpurietatea și generează o cultură echilibrată. Cantitatea de semințe necesară: 8-10 gr/10 mp. Se pun 2-3 semințe într-un cuib, pe care, după ce răsar, le rărim lăsând 1-2 plante la cuib. Schema de plantare: distanță între rânduri: 100 cm, distanță între plante: 80 cm. Recoltă: în iulie-august.
Greutate: 0.005 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.