Scotts (Everris) Sportmaster High N (26+5+11+2MgO+TE) 2-3 luni 25 kg

T02326
Este ideal pentru pornire și în timpul verii la utilizare intensivă pentru ca contine si startere nepavate. Conținutul de magneziu asigură iarbă verde. În plus cu utilizare regulată iarba nu creste în " vârfuri " deci în perioade scurte de creșteri, dar în mod uniform pe tot parcursul perioadei de vegetație. În medie trebuie să fie eliminate ma... Specificație detaliată
387,31 RON (net: 304,97 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este ideal pentru pornire și în timpul verii la utilizare intensivă pentru ca contine si startere nepavate.
Conținutul de magneziu asigură iarbă verde. În plus cu utilizare regulată iarba nu creste în " vârfuri " deci în perioade scurte de creșteri, dar în mod uniform pe tot parcursul perioadei de vegetație. În medie trebuie să fie eliminate mai puține decupaje , ceea ce duce la epuizarea mai lentă a pajiștilor, starea mai bună a acestora .
Doză: 200 - 300 kg / ha
Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit
Márka: Sportmaster

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.