Substral îngrășământ magic pentru pinuri și alte plante iubitoare de sol acide 350 g

T02412
Concentrat de îngrășământ de irigare solubil 100% Efect acidifiant de apă și sol NPK 12: 7: 31 +magneziu + microelemente. Bogat în microelemente cu fier și magneziu în plus. Nutrienți gata pentru plante, sunt perfect solubile în apă. Cu ajutorul nutrientilor pot fi prevenite rumenirea frunzelor. Recomandate pentru thuje și conifere, azalee, h... Specificație detaliată
33,95 RON (net: 26,73 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Concentrat de îngrășământ de irigare solubil 100% Efect acidifiant de apă și sol NPK 12: 7: 31 +magneziu + microelemente. Bogat în microelemente cu fier și magneziu în plus. Nutrienți gata pentru plante, sunt perfect solubile în apă. Cu ajutorul nutrientilor pot fi prevenite rumenirea frunzelor. Recomandate pentru thuje și conifere, azalee, hortensiile, Erica și alte specii etc. Îngrășământ CE. 350 de litri de soluție nutritivă va fi din amestec! Extrem de economic!
Greutate: 0.36 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Szobanövény
Márka: Substral

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.