Sulfat feros 5 kg

T02688
Sulfat de fier (II) heptahidrat "îngrășământ CE" Îngrășământ de sol și frunze adecvat pentru deficiența de fier. Poate fi folosit pentru toate culturile de câmp și horticultură. Conținutul de ingredient (FeSO4-7H2O): Fier solubil în apă (Fe) 20% Aplicare: În cazul deficienței de fier, se amestecă substanța în sol sau se udă solul cu soluție de 5... Specificație detaliată
37,00 RON (net: 29,13 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Sulfat de fier (II) heptahidrat "îngrășământ CE" Îngrășământ de sol și frunze adecvat pentru deficiența de fier. Poate fi folosit pentru toate culturile de câmp și horticultură. Conținutul de ingredient (FeSO4-7H2O): Fier solubil în apă (Fe) 20% Aplicare: În cazul deficienței de fier, se amestecă substanța în sol sau se udă solul cu soluție de 5-10%. Puteți apăra plantele eficient împotriva mușchilor prin stropirea a 10% soluție sulfat de fier. Depozitare: Depozitați în ambalaje originale, sigilate, protejate de lumina soarelui, într-un loc uscat, răcoros, dar fără îngheț. Precauții pentru mediul înconjurător: Nu așezați reziduuri neutilizate sau ambalaje contaminate în râuri, lacuri, cursuri de apă sau rezervoare. Timp de așteptare pentru sănătatea ocupațională: 0 zile.

Greutate: 5 kg
Lăţime: 280 mm
Înălţime: 400 mm
Lungime: 60 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.