Spanac Matador 3 g

T02888
Este un soi cu creștere rapidă, cu frunze mari, recomandat pentru cultura de toamnă-primăvară. Frunzele sunt de culoare verde închis, bășicate. Tija este semilungă. Este rezistent la temperaturi scăzute, dezvoltă tije târziu. Semănare: martie-aprilie, la o adâncime de 3-4 cm. Perioada de răsărire: între 15-20°C, 6-7 zile. Schema de plantare: se... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi cu creștere rapidă, cu frunze mari, recomandat pentru cultura de toamnă-primăvară. Frunzele sunt de culoare verde închis, bășicate. Tija este semilungă. Este rezistent la temperaturi scăzute, dezvoltă tije târziu. Semănare: martie-aprilie, la o adâncime de 3-4 cm. Perioada de răsărire: între 15-20°C, 6-7 zile. Schema de plantare: se seamănă în rânduri cu 20-30 cm distanță între ele. Rărim dacă este necesar. Cantitatea de semințe necesară: 1-1,5 gr / 10 mp. Recolta: în mai-iunie. Sfat: este excelent și pentru congelare, pentru aceasta trebuie opărit (aruncat în apă clocotită pentru 1-2 minute), după care lăsat să se scurgă și să se răcească și apoi se ambalează. Conținutul plicului este de 4 gr.
Greutate: 0.005 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.